Home
Unable to create /modules/mod_cu3er/elements/cu3er.xml configuration file.
Please check your permissions!
Please update your Flash Player to view content.
 QUBER - get it free

Mladež HDZ BiH ponovno djeluje u Konjicu

mladez_tv_veca

U petak 31. siječnja 2014. godine održana je Izborna, ujedno i obnoviteljska skupština općinske organizacije Mladeži HDZ BiH Konjic. Skupštini su u svojstvu gostiju nazočili i predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul, potpredsjednica Mladeži HDZ BiH Andrea Martinović, glavni tajnik Mladeži HDZ BiH Igor Bašić, kao i predsjednik Županijskog odbora  Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije Branislav Stojkić. 

„Danas smo posebice ponosni iz razloga što je upravo u Konjicu 14. ožujka 1992. godine osnovana Mladež HDZ BiH.  Mi smo i 22 godine kasnije uz vas. Mladež HDZ BiH doći će u svako mjesto gdje žive Hrvati“, poručio je predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul. Predsjednik ŽO Mladeži HDZ BiH HNŽ Branislav Stojkić rekao je kako će Mladež iz Konjica biti važan kotačić u radu Županijskog odbora Mladeži HDZ BiH Hercegovačko-neretvanske županije. 

Odmah nakon Izborne skupštine održana je i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora na kojoj je izabrano Predsjedništvo. Za predsjednika je izabran Vedran Marčinko, za potpredsjednike Marin Kozarić i Mirna Miličević, dok je za tajnicu izabrana Eva Azinović. Novoizabrani predsjednik Marčinko zahvalio se izaslanicima na ukazanom povjerenju te je poručio kako će se Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Konjic boriti za bolji položaj mladih, hrvatskog naroda, kao i svih građana općine Konjic.

 

Nicholas M. Hill na Političkoj akademiji HDZ BiH

thumb_aaaBASA.HILL15

 

 

 

 

 

 

MOSTAR, 23.1.2014. Otpravnik poslova Veleposlanstva SAD-a u BiH gosp. Nicholas M. Hill održao je susret i razgovore s mladim političarima i studentima politolozima na Političkoj akademiji HDZ BiH u Domu HDZ BiH u Mostaru, s kojima je razgovarao na okvirnu temu „Put ka demokratskoj Bosni i Hercegovini".

Predstavnike Veleposlanstva SAD-a u BiH i gosp. Hilla, u ime predsjednika HDZ BiH prof.dr.sc. Dragana Čovića, pozdravio je glavni tajnik Vlado Džoić a politička ravnateljica gđa. Lidija Bradara Političke akademije HDZ BiH je istakla važnost ovakvih razgovora, susreta, razmjene mišljenja i stavova.

 

Uspješno okončana IV. akcija Podijelimo radost Božića GO Mladeži HDZBiH Mostar

mladez_caritas_2013_260_x_195

Mostar: Uoči najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića uspješno je okončana četvrta akcija Podijelimo radost Božića u organizaciji Gradskog odbora Mladeži HDZBiH Mostar. Vrijedna donacija u odjeći, obući i hrani uručena je mostarskom Caritasu.

Tomo Sopta, voditelj humanitarnih aktivnosti Gradskog odbora Mladeži HDZBiH Mostar, izjavio je kako je iznimno zadovoljan odazivom temeljnih ogranaka i velikom potporom građana Mostara koji su uvelike doprinijeli  uspješnoj realizaciji ove humanitarne  akcije. Sopta je također kazao kako će tradicija humanitarnog rada biti nastavljena i idućem razdoblju.

 

Čestitka Političke akademije HDZ BiH

Sretan_Bozic_i_NG_2014_400_x_300

Čestit i blagoslovljen Božić,

sretnu i uspješnu Novu 2014.godinu,

želi Vam 

Vaša 

Politička akademija HDZ BiH

www.politicka-akademija.ba 

Znanje pobjeđuje!

 

Božićna i novogodišnja čestitka Predsjednika Mladeži HDZ BiH

mladez_cestitka_Vedran

Poštovani hrvatski i katolički puče,

Želim Vam uputiti srdačne i iskrene čestitke povodom našeg najradosnijeg blagdana Božića te Vam zaželjeti obilje zdravlja, mira, ljubavi i sreće u novoj 2014. godini.

Neka blagdan rođenja našega Spasitelja Isusa Krista bude svijetlo koje će obasjati naše živote. Neka 2014. bude godina koja će biti uspješna za sve nas kao pojedince, za naš hrvatski narod, kao i sve ljude dobre volje u Bosni i Hercegovini i svijetu.
U ove blagdanske dane posebno se sjetimo onih najugroženijih kojima je potrebna naša pomoć kako bi dostojno mogli proslaviti ove svete dane. Sjetimo se i svih onih koji su zaslužni za to da danas živimo u slobodi.

U ime Mladeži HDZ BiH i svoje osobno, želim Vam sretan Božić i uspješnu Novu 2014. godinu.

Predsjednik Mladeži HDZ BiH,
Vedran Kožul

 
Tko je prijavljen
Trenutno aktivnih Gostiju: 3 
Facebook Like Box
Lista galerija
Glasanje
Ustavne promjene će se desiti?
 
Statistika
Posjete Sadržajima : 221830
Posljednje vijesti

thumb_aaaBASA.HILL15.jpg
Petak, 24 Siječanj 2014 09:54
toolbar powered by www.mit3xxx.de